Helg-gourmet

Vardagar, gillar jag inte att laga mat. Då äter jag mest för att inte vara hungrig, och det där med att laga falukorv och makaroner, spaghetti och köttfärssås eller potatismos och fiskpinnar, överlämnar jag VÄLDIGT gärna till någon annan (läs Christer). Fredag och lördagar däremot....då är det en annan femma! Jag älskar att laga "komplicerad" mat, som tar flera timmar. Att stå i köket, lyssna på bra musik, ett glas vin på diskbänken...ja ni förstår...

DET är roligt!!



I lördags lagade jag smördegsinbakad kalkonfilé, med karamelliserad lök, svamprisotto och rödvinssky. SAGOLIKT gott!!!
I övrigt har det inte hänt så mycket. Väntar på Funnys höglöp, som är sent som vanligt. Det blir inte lätt att parera in allting, iom att vi jobbar rätt mycket veckan som kommer, och hanen i fråga bor över en timmes bilresa härifrån..men men vi får se!!!

Skulle vi inte få ihop det, får vi väl helt enkelt vänta tills nästa löp om ett drygt halvår...

Snart ny vecka, nya utmaningar!!

Kram/K




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0