En mysig fredag!!

Efter att ha jobbat klart, och faktiskt känt mig ovanligt nyttig på jobbet, var det dags att svida om och ta bussen in till stora metropolen Växjö. På Båtsmannen, där vi träffade mamma, pappa, syrran och Masse blev det för min del, White Lady till förrätt och min älskade Nötburgare till huvudrätt. Efterrätten blev liksom förrätten flytande, i form av Irish Coffee. Måste dock erkänna att den Irish Coffeen som Jessica gör är godare. Många glada skratt blev det, och syrran fick  leka  Bredkäftad groda. Tro mig, syrran är jättesöt, här leker hon dock Något som hon ofta "plågade" omgivningen med, i yngre dar. Vi hann också med en öl på Pauze, innan vi tog bussen hem. Först var det meningen att vi skulle till Lokstallet, men trots att det var pubafton, med trubadur och allt, var det inte mycket folk. De flesta verkade ha samlats på Time, dit även vi gick sedan. Jessica och vänner, slöt också upp lite senare och det blev en himlans trevlig kväll!

I kväll ska jag träffa "Tildan", min goa och speciella vän, som jag har gått igenom så mycket tillsammans med. Både bra och mindre bra saker....

...undrar vad de diskuterar??

En ganska vanlig Torsdag

Jobbat 10-16, det var lugnt. NN som jag är personlig assistent åt, var lite trött och vilade mest.  I och med att det är just pers. ass han är berättigad till, innebär det, att vilar han, ska jag vara passiv. Han ska vara delaktig i allting. Vilket i sin tur innebar, att jag inte får städa eller så. Utan på mitt arbetspass idag, läste jag nästan ut en hel bok... Få betalt för att läsa, det ni!!
      Just nu, ligger Funny mina fötter. Jag vet att hon önskar att hon vore en liten papillon eller nåt, så hon kunde ligga i knät. Hon är världens kelgris, och världens mest underbara hund!
     Imorgon är det Växjö, och restaurang Båtsmannen som gäller, då vi ska fira mamma och pappas 38-åriga bröllopsdag. Min vana trogen, blir det hamburgare..*S* Fast en rackarns god och DYR sådan. Kan väl inte hjälpa att jag tycker det är så gott??

Kan man vara kär i en stad???

Jamen, det klart man kan. Jag är hopplöst förälskad i Dublin, nästa Torsdag åker vi dit för tredje gången! Jag verkligen älskar allt som har med Dublin att göra...musiken, naturen, och inte minst människorna! Trevligare människor finns nog inte! Christer ville visserligen testa en annan stad den här gången, vi har ju pratat om Prag, men efter lite plutande med underläppen, samt att han fick välja datum istället, blev det alltså Dublin! (Tack älskling)

I övrigt, har dagen varit som vanligt, jobb mellan 9-14.30

Puss o Kram!!



RSS 2.0