Grattis min älskade Lilleman!!!!

Varje gång, mina barn fyller år, förundras jag över vart tiden tar vägen!

Robin fyller 21 och jag fattar inte riktigt!

Det var ju nyss jag födde honom, nyss han var helt beroende av  sin mamma o pappa, nyss han lärde sig gå och nyss han lärde sig prata.

Hur blev min lilleman 21 år????

Han var nyss en bebis, nu är han en ung stilig man, med jobb och bostad. Jag är stolt, men fattar inte hur det kunde gå så fort!

Robin, Grattis på 21-årsdagen! Kom alltid ihåg att mamma älskar dig!!

Min lilleman






Så Särdeles Smart SjuminutersShopping!!!!

I slutet av november 2010 fick vi anställda inom OH (Omsorg och hälsa) i Alvesta Kommun beställa "arbetskläder" för 1000 kr. Att jag satt arbetskläder inom situationstecken är för att jag kommer använda det jag köpte, långt mer än på arbetet. Kravet var att man skulle kunna använda det i arbetet, men iom att jag faktiskt arbetar utomhus ganska ofta var mina val rättfärdigade.
Allt utom skor, hade dessutom ett litet tryck med Alvesta Kommun.

Jag hade redan bestämt att jag ville ha en vinterjacka och ett par sköna promenadskor. Först tvekade jag lite mellan vår/höstjacka istället för vinterjacka, för jag behövde egentligen både ock, men smålänning som jag är insåg jag att en vår/höstjacka är nog billigare att köpa på egen hand än en vinterjacka.

När vi skulle beställa, hängde MASSA plagg, och massa skor precis överallt. Jag spanade in ett par skor, provade, JAPP, det blir bra! Hittade sekunden efter en jacka som såg väldigt varm o gosig ut, provade och JAPP, nu är jag klar.
Tid 7 minuter. (nytt rekord tror jag)

Skorna kom förra veckan, jättesköna!

Idag hämtade jag jackan, lika varm och gosig som jag kom ihåg.




När jag kom hem och inspekterade lite mer ingående insåg jag att fodret gick att ta av! Fodret bestod egentligen av en väldigt skön fleecejacka och utan den blir jackan VIPS till en vår/höstjacka.



Så jag fick egentligen alla tre sakerna jag verkligen behövde! (Plus en fleecejacka som bonus)

Ibland shoppar jag smart utan att ens vara medveten om det!!!

Hjälp med studier, och lite tand-prat.......

Igår var Jessica här och jag hjälpte henne med det sista av hemtentan. Det är alltid en avvägning, men jag anser mig själv ha "hittat rätt".   Jag menar jag ger inte henne svaren, utan fungerar kanske mer som en karta? Med en bra karta hittar man dit man ska...eller nåt sånt.

Hemtentan var väldigt knivig, det erkänner jag villigt...men med lite "vägvisare, skyltar och en bra karta" hittade hon rätt. Den blev riktigt bra, efter många timmar av blod, svett och tårar....*S*

Det hade varit lätt att ge alla svaren, men nope....då lär man sig inget! Jag är övertygad om att Jessica kommer att bli en underbar lärare, som "ser" alla elever och behandlar dem med respekt, samtidigt som hon kommer kräva respekt tillbaks.

Pratade nyss med först pappa sen mamma. Har lovat mamma (och det ska jag hålla) att boka tid hos en tandläkare för att iaf kolla hur läget ser ut......

Mamma har lovat att "hålla handen" och det känns tryggt.


Same procedure as last year...

Har precis bokat en stuga 22-29 Maj. Samma stuga som vi hyrde en vecka förra året, faktiskt precis samma datum.

http://mammapuh.blogg.se/2010/may/var-semestervecka.html


Kommunal har en stuga till, i samma område som kanske är lite nyare och "finare" men vi trivdes så bra i den här, samt att den låg lite mer avskilt vilket var bra med tanke på Funny, för då kan hon springa lös hur hon vill på tomten utan att massa förbipasserande distraherar.

Vi hade en så mysig vecka där. Massa sol, slappande, läsande och inte minst att vi umgicks mycket med Corina, André och de små prinsessorna.

2250 för en vecka, kan man knappast klaga på!
Så det gör vi om i år!!

Det här med tandläkarskräck......

....ja,  det kan nog ingen fatta som inte lider av det!!!


Just nu har jag väldigt ont i en tand,men jag kurerar själv med Cordosyl och Ibumetin. Hjälper lite iaf.....
Vet så väl att jag borde gå till tandläkaren, det var nog nio år sedan jag var där sist, men.....

1 Det är svindyrt

2 Jag VÅGAR inte!!!!

När jag tänker på vad de gör, får jag frossa, andnöd och  nåt som liknar panikångest. Pulsen stiger till jag vet inte vad....hjärtat slår och det känns som om jag ska dö......

Tandläkaren petar med den där vassa saken, och så ilar det....(AJJJJ) och behöver de ta till borren ilar det ännu mer, trots bedövning....

Jag har fött två barn, och tro mig, det är INGENTING mot att gå till tandläkaren.

BLÄÄÄÄÄ........och likt förbannat värker det i min tand....




RSS 2.0