LYCKA!!!! (Välkommen till världen Maximilian)

I Tisdags, vid 23.30 fick jag ett sms från Jannice. "På väg in nu". OJ...kunde jag sova då tror ni? Nääää.....jag satte igång att skumtvätta mattan i vardagsrummet, vilket tog ett bra tag. Vid fyra-tiden på morgonen hade jag inget mer att göra utan la mig motvilligt. Telefonen satt jag på högljutt, och för säkerhets skull la jag den i en plåtbunke, så jag inte skulle missa om det ringde.

Det dröjde.......vid nio på morgonen fick jag ett sms att hon fick börja krysta.   Åhhhh......denna väntan.

10.40 16 Maj 2012 föddes Maximilian Marcus Jacobsson 52 cm och 3846 gram.

Jag var den första som fick veta och även Max första besökare.



I fredags kom de hem, och jag och CC var där en stund på eftermiddagen. Jisses vad gott han luktar!!!!

Jag antar att alla mor och farföräldrar säger samma sak; att deras barnbarn är vackrast i världen, men i mitt fall stämmer det!!!!!  Han är så underbart söt, ser inte alls "nyfödd" ut.....(dvs inte ett dugg skrynklig")

Han är världens finaste och mina känslor svämmar över, av all den kärlek jag känner till honom.

MAX......farmor finns ALLTID för dig!







STOLT faster !!!!



Farmors prins!!!!!!




Life is good........

Brev till min lillebror

Hej Macke!!!!

Det var ett tag sedan vi sågs....över sex år sedan, rättare sagt. Jag glömmer aldrig dagen du försvann från oss, 9/9-05. En bit av mitt hjärta dog också den dagen.

Jag vet att du alltid ville jag skulle vara lycklig, och det ÄR jag, men det hindrar inte mig från att sakna dig. Jag brukar sena, stjärnklara kvällar stå på balkongen och prata med dig.  Varför säger jag det? Du vet det redan ju! För det mesta får jag svar, men inte alltid. Du är väl lite som jag ibland.....har tankarna på andra håll??

Du vet också att jag alltid uttryckt mig mycket bättre i skrift än i tal, det är just därför jag skriver detta brevet till dig.



Älskade lillebror, du ska bli "gammelmorbror" väldigt snart. Gammelmorbror låter hemskt gammalt, men det heter tydligen så. Du är Robins morbror, och han och Jannice ska ha barn....så ja....gammelmorbror får det bli!!  Jag önskar så att du hade kunnat vara här och dela detta med oss.  Förutom att du är Robins morbror är du också hans Gudfar.  Robin och Jannices son ska heta Maximilian. Han har ett namn till, och det har han efter dig, älskade lillebror!


Du hade älskat Robins flickvän också, det kan jag lova.....hon är underbar! Inte bara för att hon bär på mitt barnbarn, hon är underbar för att hon är Jannice!!!!

Älskade Macke, varför försvann du från oss?
Jag saknar dig så!

Kom gärna och hälsa på, i vilken skepnad som helst......jag lovar att inte bli rädd, och jag lovar att aldrig tvivla!





Älskar dig härifrån och till evigheten!!


Puss o Kram/ Storasyster


Ingen bebis........fortfarande

Max gillar mammas mage, för han vill inte alls titta ut....*suck*  Tänker jag positivt, så inser jag att det är som mest åtta dagar kvar........men det känns LÅÅÅÅNGT!!

I helgen var Corrie och småtjejerna här, det var underbart!!
På lördagen var vi hos Jessica och Oden, så att Tindra och Maxine fick rida   (LYCKA)





Älskade små töser!!!!!

Tindra ville inte åka hem på söndagen, hon sa " Stanna här". Då förklarade ju Corrie att deras pappa var ensam hemma och saknade dem.....då sa Tindra:

" Kommer baka snart, bara hämta pappa först"

Haha, sött värre!!! Sen gick hon runt mellan mig CC och Funny och liksom tröstade oss, och sa samma mening om och om igen, med huvudet på sned.

Fast vi ses ju snart igen, på söndag åker jag och CC (och Funny G) till vårt paradis i Sverige, Skummeslövsstrand.

Hoppas på fint väder och vet att det kommer bli en helt underbar avslappnad vecka, utan ett enda måste.


Inget är som väntans tider........eller??

I morgon är det meningen att Maximilian ska födas, men han verkar trivas inne i mammas mage.....Jag längtar ju så! Tror nästan att den lille parveln gör det med flit, så jag får vänta ÄNNU längre....



HOHO???? Det är på tiden du kommer ut nu Max, så vi får lära känna varandra!!

Sedan längtar jag till Skummeslövstrand också, "vårt paradis på jorden". Det blir tredje året på raken, som vi hyr en stuga där...ÄLSKADE VÄSTKUST!!



Och så längtar jag till helgen som kommer, då Corina och prinsessorna kommer hit!

Det är nyttigt att längta och vänta sägs det...men vete sjutton om jag håller med

RSS 2.0