Jag lever.....

...men bloggen ligger lite på sparlåga.....återkommer senare, när det känns kul igen

HUGS/K

Varm i hjärtat igen......

Jessica har de sista åren inte sagt mamma till mig, utan mammi, mummy...ja uttalet blir detsamma...

Förra helgen när hon sov över här och vi på fm träffades i köket, hade jag på mig min grå mysdräkt. Mjukisbyxor och luvtröja. Då tyckte hon jag såg ut som ett mumintroll, så nu kallar hon mig mumin...

Nyss fick jag ett sms från henne.

Muuuumin, jag älskar dig!<3

Jag messade tillbaka o frågade: För att?

Fick till svar: Bara för att

Underbara unge, jag älskar dig också. Tack för att du gör mig varm i hjärtat!!!!





VILKEN UNDERBAR HELG!!!!!!!

Fredagen bestod av lite förberedelser inför lördagen och söndagen. På lördagen kom Sven, Johanna, Josse och Jessica hit på middag. Mycket trevligt! Sedan var det dags för årets höjdpunkt, Dan Hylander på Popcorner. Få vet hur mycket Dan Hylander betytt för mig under åren som har gått. Han är mer än en musiker, han är en poet som talar direkt till mitt hjärta och att lyssna på hans musik är som balsam för själen, oavsett humör. Det finns alltid en låt för varje tillfälle. Är jag glad, blir jag ännu gladare och är jag ledsen finner jag tröst i hans musik.

Jag har nu sett honom 18 ggr, men aldrig tidigare har jag pratat med honom, aldrig tidigare stått så nära honom och absolut aldrig tidigare fått en kram. Jag fick allt det där i går kväll. Jag säger sonm Jessica sa; Vilken underbar människa!!!! Så varm, naturlig och livsbejakande. Vi var några stycken som stannade kvar och pratade med honom, jag pratade MEST, såklart...fick ju inte försitta tillfället! Sedan hade vi samma väg hem, för han bodde på Hotell Rådmannen så vi slog följe. Vilken underbar kväll!!



Idag har vi firat CC. Mamma, pappa Robin, Jannice och Jessica var här. Myspys! Och bebisen växer: *S* Jannice kan inte knäppa sina byxor längre utan får använda gummiband. Och Robin svänger sig fortfarande med ord som trimester....haha, min lilleman! Han berättade också att alldeles snart, kan bebisen börja höra. Kom ju givetvis på den strålande idén att jag borde ta hit Jannice då, och spela massa Hylander för bebisen.....måste fostra det lilla livet i tid! Jag lyckades ju med Jessica, så varför inte? Robin höll väl inte riktigt med kan tilläggas....

Som sagt var, den bästa helgen på väldigt länge!!!!!!

Rödöga = JAG

Igår började mitt ena öga göra ont och blev senare ordentligt rött.   I morse kände jag knappt igen mig själv.....såg ut som tagen från en skräckfilm. Ringde vårdcentralen och fick komma dit 15.15



Det tog en dryg timme och två läkare....mitt öga var väldigt intressant. Då tänkte jag på en sak.....när jag gjorde min praktik på Moheda VC, kunde jag se via datorsystemet hur lång tid varje patient var bokad för. De flesta var 15 eller 20 minuter, någon enstaka 30 minuter, men ALDRIG att någon var bokad en timme! Frågan är om jag verkligen var bokad för en timme, eller om nån annan stackars patient fick vänta på grund av mig?

Nåväl, läkaren körde hela kittet....blodtryck (perfekt) syntest (ser lite mer än perfekt), kollade mina ögon i mikroskop....tillkallade annan läkare, färgade ögat för att kolla hornhinnan. och båda läkarna kollade lite mer i mikroskopet.....Akut bindhinneinfektion, och en mycket elak sådan tydligen.

Fick antibiotikadroppar som jag ska ta en vecka.

Kan ju tillägga att på bilden ovan, har dropparna redan hjälpt, var ÄNNU rödare innan.

Saknar min älskling, som är i Stockholm......jag gillar inte att vara gräsänka!!!! Han åkte i morse vid halv sju och kommer hem i morgon 21.30.......för lång tid tycker jag. CC jag älskar dig!!


Lillebror........visste du att?



* Jag saknar dig fortfarande varje dag

* Det är höst här nere

* Din TV fungerar fortfarande ( så länge den funkar blir det ingen platt-TV)

* Dina blommor växer som sjuttsingen, trots min omilda behandling

* Din  gudson ska bli pappa, vilket innebär att jag blir farmor. Du hade sagt "Gamling" till mig ännu oftare än förr!


Lillebror, kan du inte komma tillbaka, om så bara för en stund?

Älskar dig så.

Fredag o Lördag

I fredags efter jobbet hade jag bestämt "träff" med Jannice, för att hobn skulle få välja ett nytt stickprojekt, till mitt blivande barnbarn. Koftan jag gjorde först blev ju klar på 8 dagar. Den här tröjan som Jannice valde nu, kommer ta lite längre tid.....Tunnare garn, tunnare stickor och mer komplicerat mönster....men den kommer bli underbart söt när den väl är klar!!! Efteråt tog vi en fika på kondiset och det var så mysigt så!

Igår var Jessica, Robin och Jannice här på middag. Jannices hund var också med. Det blev en väldigt lyckad kväll. God mat, Roxy och Funny fann varandra och så gjorde också Jessica och Jannice. Så myspys hela kvällen lång!!

Hjärtat blir så varmt ibland......

PUSS!!

Äntligen får jag berätta......

JAG SKA BLI FARMOR!!!!!!

Det känns underbart och kittlande.
 Min "lilleman" ska bli pappa....

Det skedde snabbt, hepp....så kan det gå!

Jag är övertygad om att Robin och Jannice kommer bli världens bästa föräldrar.

Min svärdotter, Jannice, är  en helt underbar tjej, jag älskade henne från första sekunden!!!

Det blir en bebis i maj, och jag längtar så!!!!!!

Jag kommer inte behöva bli tillfrågad om att bli barnvakt, jag kommer KRÄVA att få vara barnvakt......det så!!!!



Jannice och Robin........älskar er!!!!

RSS 2.0