Mysig Midsommarafton Med Max

Igår hade vi bestämt att Jannice, Robin och Max skulle komma hit och grilla på kvällen. Det blev grilla ute, äta inne dock, på grund av vädret. Robin och Jannice (och Max) skulle sedan vidare till ett annat ställe. Det var inget planerat, men de frågade om jag kunde passa Max, så att båda två kunde känna sig "lite fria". Klart som korvspad att farmor ställer upp!!!

Jag och CC hade MASSA kvalitetstid med Max.....mycket gos blev det!!

För att bara en av oss skulle behöva vakna mitt i natten, sov jag med Max i ena gästrummet. Han var vaken två gånger (kl 4 och 7) men somnade snällt om efter mat, den första gången och blöjbyte den andra gången.

Klockan 7 dock, ville han inte sova i spjälsängen, utan tyckte det var mysigast hos mig, i 120-sängen.

Vid tio, vaknade han, pigg och glad! Jag var dock inte lika pigg.....ovan som man är, vaknade jag vid varje litet ljud han gav ifrån sig. Han skrattar i sömnen....OFTA!!!

En fundering bara, hur kan en liten grabb på 57 cm och dryga 5kg, ta upp 90% av en säng på 120cm????

Sötaste, finaste Max........farmor älskar dig!!!!


Ett sagolikt bröllop

I Lördags var det dags för Christers äldsta dotter, Sabina att gifta sig. Detta skedde strax utanför Vetlanda, i  trädgården hos brudgummens föräldrars sommarstuga. För att inte upprepa mardrömsfärden för två år sedan, när hans yngsta dotter gifte sig http://mammapuh.blogg.se/2010/july/malaga-del-2-en-dag-man-sent-ska-glomma.html tyckte Christer att vi skulle åka kl 10.00 (bröllopet var kl 14.00) Jag lyckades förhandla fram att vi åkte 10.30.

Trots att vi stannade och fikade en gång, var vi på plats 12.30! GOTT om tid alltså.



Det blev en stunds väntan alltså, men gästerna började så småningom droppa in, så det var trevligt värre. Strax efter kl 14 kom anlände brudparet via båt. Jag är alldeles hopplös när det kommer till bröllop.....(snyftar konstant) så jag är glad att jag var anlitad som en av bröllopsfotograferna, för då kunde jag gömma mig bakom kameran.





De lyckliga tu, var snart man och hustru. Christofer var stilig som få, och Sabina såg ut som en prinsessa från sagornas värld.





Efter bröllopet, åkte vi karavan till Eksjö, där festen skulle vara lite senare. Jag och CC bodde på Stadshotellet. (Vilka sköna sängar)

Bröllopsfesten var fantastiskt rolig, brudparet strålade i kapp, mat och dryck var god och alla nya bekantskaper man gjorde under kvällens gång var underbara!

Strax innan 01.00 drog vi tillbaka till hotellet, för några timmars sömn innan vi dagen efter skulle hem till Alvesta.

Sabina och Christofer, ALL lycka, kärlek och värme till er!!


Alldeles full av massa kärlek!

Idag fick jag sms från Max (*S*) som undrade om jag ville hålla honom lite sällskap när mamma tvättade och tog en dusch. Pappa skulle iväg o dona nya bilen.....klart jag ville!!!!

Efter att ha sovit en stund i min famn, gick jag och Max ut på en promenad. Vilken känsla! Att första gången köra sitt barnbarn i vagnen. Jag tror nog att jag log hela vägen.

Väl hemma igen, var han hungrig, och jag matade honom, mamma Jannice gick ner till tvättstugan igen.

OJOJ........prutt i blöjan, men gamla takter sitter i så det var inga alls problem att byta bajsblöjan.

Det är märkligt, älskade Max är bara 26 dagar, och jag är så full av kärlek, till detta älskade lilla barn, att jag nästan spricker.

 Fast å andra sidan älskade jag honom redan samma dag jag fick veta av Robin att han fanns, som litet frö i sin mammas mage.

Älskade Maximilian, farmors egen lilla godisbit....tack för att du finns och förgyller mitt liv!!!!



Funny har ordet......

Fotbolls-EM gillar jag väl si sådär.......BOLLAR är kul, men jag kan inte fånga dem via TV:n.

Dessutom är husse och matte inte alls sociala- Eller, jo matte är, hon gillar inte alls fotboll, men för att slippa detta så tar hon på sig hörlurar och lyssnar på musik. Och husse är klistrad framför tv:n.......kvar blir en Funny, som pockar på uppmärksamhet.



Jaja, vet att jag är lite gnällig, men i min värld (den bästa av världar) ägnar sig husse och matte 110% åt mig.....det så!!

Nästa helg ska de två iväg på nåt som kallas bröllop. Jag googlade lite och fick reda på att det är när två människor av motsatt kön, ingår ngt lags förbund och lovar att älska varandra i lust och nöd. (Husse o matte gjorde oxå den grejen för ett par år sedan)

JAG FÅR INTE FÖLJA MED!!!!!

Men det är rätt lugnt, fick höra att lill-matte ska passa mig. *Älskar henne*

Vov o slick/Funny G

Ibland är det lätt att göra någon lycklig.....

I måndags utspelade sig följande dialog mellan mig och en omsorgstagare

Jag: Du vet det jag lovade dig för ett tag sedan, som du aldrig nånsin gjort?

Han: Åka häst o vagn?

Jag: Japp, det ska vi göra på Onsdag om du vill

Han: MENAR du det? Verkligen? Ärligt????

Jag: Ja det är klart, jag har ju lovat, eller hur?

Han: Jag vet, men det är så många som lovar mig saker, men det blir aldrig av

Jag: Jag är inte sån, det jag lovar blir av

Han: TACK TACK TACK!!!!!


(Tack Jessica för att du gör det möjligt!!)

RSS 2.0