LOVE.....

Kärlek!!


Lite allt möjligt.....

Igår, fredag, var jag och mamma och tittade på lokalen där jag och Christer ska gifta oss....SÅÅÅ himla mysigt! 1800-talet så det stod härliga till...så det kommer bli kanonbra!
Efter avslutat arbetspass, förberedde jag kvällen.  Jag gjorde kycklingpaj, och klockan 19, kom min nyfunna och sååå goa vän Diane hit.

God mat, massa skratt, och blev jag förvånad när min älskade dotter dök upp efter sitt arbetspass på posten för att kolla om det fanns mat till henne med? Näää....jag blev ju inte det. Men visst fanns det kycklingpaj till en ursvulten postenarbetare!

Sen blev det en runda till Time, för mig Christer o Diane.
Diane sov över här, och idag hämtade hon  två av sina döttrar, med hundar, som skulle spendera lördagen med henne. Vid tre-tiden kom de tillbaka, för att Funny skulle ju träffa Bliz. Det är meningen att Bliz ska bli pappa till Funnys valpar. Funny löper i april-maj nångång och nu ska det bli rätt, så att hon "släpper till", därför tänker vi låta dem träffas några gånger innan. Det kommer bli världens sötaste bebishundar! JENNY OCH BLIZ
Lycklig vovve

 Funnys blivande valpars pappa

Älskade Lilleman......





Grattis, älskade ”Lilleman”

Jag minns det som om det var igår….när Robin föddes.

Han var beräknad till den 4:e januari, men näääää ingen Robin i sikte. Den 22:e Januari hade jag tid på BB för de ville kolla hur stor han var, och om de eventuellt skulle sätta igång förlossningen. På ultraljudet upptäckte de att han vägde omkring 4,3 kg och valde att avvakta. Innan jag fick gå hem, eller vi, för Jocke var också med (Mamma var barnvakt åt Jessica) skulle jag lämna ett urinprov.

När jag skulle fixa urinprovet, DÅ gick vattnet…..ooop

Efter det gick allt väldigt fort….för Robin hade BRÅTTOM ut! Jag hann knappt säga AJ, sen fanns han på min mage. Robins pappa, diskuterade asfalt med barnmorskan minns jag…hrmpffffff.

Jag vet att jag ropade att ”nu kommer han”!

 Barnmorskan svarade: ”Nä, det är för tidigt”

för att i nästa andetag säga ” OJ…nu kommer det en bebis”

och så föddes Robin 20.24  den 22 Januari 1990……..älskade son, jag älskar dig!






Om jag inte redan är unik, blir jag det snart!!!!!!


Jag konstaterade en sak idag, bara si så där, när jag fyllde i ett papper och såg mina namn....Speciellt fantasifulla är de trots allt inte. Jag trivs ypperligt med mina tre namn, Karin Anna och Maria...men de är ju rätt vanliga. Och Jacobsson är visserligen mer ovanligt än Johansson, eller Andersson..men ändå rätt vanligt.

Efter giftermålet, däremot, kommer jag vara den enda i hela världen med mitt efternamn!
Jacobsson har jag hetat så länge jag kan minnas, så det vägrar jag släppa, men tar Christers efternamn också. Det är bara 8 (Christer, hans barn, bror, mor och ett syskonbarn med fru) som har det efternamnet, så därför vet jag att ingen mer i hela världen, heter Jacobsson-Cadbrand!

Kul att vara unik!!!!

25 dagar kvar, men vem räknar???

Till min blivande man vill jag bara säga......


Det drar ihop sig......

Idag kom papper från skattemyndigheten att det är ok att vi gifter oss (haha, förvånad jag hade blivit om de hade sagt nej...)



Sedan var vi och hämtade min ring, i eftermiddags också. Hela inskriptionen fick plats, tack och lov. Nästa fredag ska jag och mamma kolla på lokalen där vigseln ska äga rum. Det blir förmodligen i ett av husen på riksdagsmannagården. Gammalt härligt hus, byggt i början av 1800-talet, med inredning från 1880-talet. Visst låter det mysigt? Hellre det än ett opersonligt rum i kommunhuset. Borgerligt bröllop, behöver ju inte vara tråkigt!


30 dagar kvar nu.......

Nytt världsrekord????

Slå det här om ni kan........
I eftermiddags, var jag och Christer och beställde vigselring till mig ( han vill inte ha någon, tycker att förlovningsringen kliar tillräckligt)

Från det att vi kom in till butiken, tills att vi gick därifrån, gick det tio minuter. Tre av desa minuter gick åt för att deras kortbetalningsmojäng inte funkade, och  Christer var tvungen att gå ut o ta ut pengar.

Hur länge jag valde? Tre minuter skulle jag tro....MAX.
Jag visste vad jag sökte, och fann det.

Jag vet....jag är en dröm för alla män, som hatar shopping.

Ringen, är helt perfekt för mig. PRECIS vad jag ville ha. 


Köpedatorer.....hrmppffffffff

Det tar ett  bra tag att avinstallera de program man inte vill ha, samt ta bort allt i Autostart och lika länge att lägga till de man VILL ha. Jag har suttit ikväll, och fixat Jessicas nya laptop, nu är den ok....hoppas jag.

I övrigt händer inte så mycket.....vi ska ner och beställa vigselring nu i dagarna (Jag vet EXAKT vad jag vill ha för inskription)

Det närmar sig.......fem veckor minus en dag...*S*

Love/K

Overkligt, men verkligt lycklig!

Jag kan inte riktigt greppa det ännu, att jag faktiskt ska gifta mig snart! Visst, jag och Christer diskuterade det ett tag, men jag trodde nog aldrig att det skulle bli! Sen föll han ju på knä, på Juldagen och friade....MITT framför massa människor.

Så ja, jag ska gifta mig!

Jag är lyckligast!  

Christer, jag älskar dig så mycket!


En underbar helg!!!!

Lilla familjen "söt" kom hit på Nyårsaftons em och stannade tills söndagen. Det var så härligt att ha dem här igen!

På nyårsafton lagade jag tre-rätters middag, och även Robin var här och åt. (Plus att Funny snodde den sista biten kött, i smyg...haha) Fröken Tindra satt såklart med vid matbordet, med mer eller mindre gott bordsskick!

Nyårsdagen lagade CC porterstek, och då kom Jessica också på middag, samt Robin igen. Massa gos på liten prinsessa, givetvis! 

Lördagen, så var vi i Moheda, hos mamma och pappa. Återigen var Tindra i fokus....märkligt...haha
 

Jag undrar om det finns en "bebis" till, som blivit fotad så mycket som Tindra? Jag löpte amok med nya kameran under helgen.....
 Fler bilder finns på FB!


Nu ska vi äta Lutfisk, sedan installera skrivaren i CC:s nya dator. Och lite senare skriva ut dokumenten man behöver för att gifta sig!!



Älskade lillebror.....




Det är ett nytt år nu, sedan ett par dagar, och det har hänt en del sista året. Jag antar att jag inte behöver berätta, för jag är övertygad om att du ser precis allt.
Jag vet att du är glad över att Christer blivit morfar, och jag bonus-mormor. Lilla fröken Tindra förgyller vår vardag! Jag vet också att du ser och vakar över dina syskonbarn och är mer än stolt över dem.

Lillebror, jag saknar dig så mycket.  Jag gråter inte varje dag längre, men det betyder inte att jag saknar dig MINDRE.
Men just nu, i skrivande stund, gråter jag litegrann, måste jag erkänna.

Älskade Lillebror, jag vet att du vakar över oss....fortsätt med det!

Kram/Syrran


RSS 2.0