Jag har sagt det förut.......men han är min guru!

Pratar om Dan Hylander förstås. Jag älskar musik, speciellt svensk melodiös musik, där texten har huvudrollen. En melodi kan vara underbar, men utan meningsfull text, faller det platt för mig. Texten ska beröra, kännas igen, och tala till min själ.

Idag så fick jag reda på via FB att hans "gamla" skiva Kejsaren är naken fanns på Spotify. Den har jag självklart som CD, men har glömt bort den lite, ska erkännas. Återupplevde den ikväll, och liksom bara njuter!!!!

Det finns låtar av Hylander som jag spelar varje vecka (ibland varje dag) för även jag har mina favoriter! Albumet "Bland änglar och sjakaler" är EN favorit, liksom "Bella Notte".

Hans musik, är som balsam för min själ, och den har hjälpt mig genom livet.

TACK, för att du finns Dan, och för att du fortfarande berikar mitt liv med dina fantastiska låtar!!







Tråkig start på nya året, men det blir "så mycket bättre"

Nya året, startade jag med att vara sjukskriven två veckor. Dubbelsidig öroninflammation, läkaren hade ALDRIG sett en  sådan elak öroninflammation innan.....då har han arbetat som läkare i över 30 år! Två olika penicillinkurer, och totalt döv var jag.....bläääää.

Nu hör jag iaf 50-60% så jag har arbetat idag, men lite "pustigt" var det....det tär på kroppen med massa mediciner osv....

Men, en rolig sak, jag ska återuppta mitt "gamla" extraknäck, som skribent åt Lokaltidningen. Har ju arbetat för dem, till o från sedan år 2000, men nu var det ett par år sedan. De ringde i lördags och frågade och jag sa ja (efter lite förhandlande)

Jag har saknat att skriva reportage/artiklar. Och en eller två tusenlappar extra per månad kan ju aldrig sitta fel? I allafall inte om det är något som jag njuter av att göra. Skriva är underbart, och jag ska ju inte sticka under stol med, att det är lite häftigt att se sitt namn under en artikel.

Vidare, så har jag idag bokat en stuga i Skummeslövsstrand (tredje året nu) 20-27 Maj.......ska bli underbart som alltid!!

Love/Karin

RSS 2.0