Rom i Augusti..........oh ja!!!!

Min underbara man, har precis beställt en resa till Rom (12-15 aug)

UNDERBART. Snacka om att jag längtar!!!!!!! Och hur många kort kommer jag ta tror ni?????











Fontana di trevi.

JAG VILL DIT NU......men får vänta lite. Typ, till 12 Aug.

Kramen/K


Dagen idag = skola och rackarns kul!

Idag var det sista skoldagen, för terminen. Börjar igen om sex veckor.V i hade praktiska övningar större delen av dagen. Övade blodprov, venöst....tog blodtryck, blodsocker samt att jag gav en clementin insulin.....

Vi är en härlig grupp och har det så roligt ihop. Det är massor av gapskratt, på på lektioner och raster

Vår lärare i datakunskap kallade även in oss idag, en efter en, för att berätta om provet vi gjorde förra veckan, och säga lite hur vi "låg till". Jag visste ju lite, iom att jag redan pratat med henne innan, samt mailat men det var en stor bekräftelse att få höra det igen.

Med en delkurs kvar (power point) ligger jag på ett solklart MVG och hon (Christina) sa att det i stort sett krävs ett IG, för att jag inte ska få MVG i slutbetyg på hela kursen, så....näääääde finns inte i min värld.

Jag är dessutom väldigt glad för min fina vän Evas skull. Hon var säker på att hon kuggat dataprovet, och beredd på omprov, men icke sa Nicke! Det gick ju så bra så! (Du kan mycket mer än vad du tror Eva!)

På det hela taget, en mycket bra dag!!!!

Puss/K


ROM?????

Vi, eller rättare sagt CC kollar på lite resor....vi har pratat om Rom.

Rom i augusti vore nog inte helt fel....och snacka om massa "photomoments" Känns som om jag skulle älska den staden, inte som Dublin, men på ett annat sätt....historiens vingslag osv.....

Japp, det skulle vara mys!!!!

puss/K


Det finns ett ställe.......

......där jag och min kamera inte varit tillsammans, samtidigt.
Märkligt, för det är ju ett underbart ställe att fota, har bara glömt bort det....liksom. Har inte varit där på nåt år nu......



OBS! Inte mitt foto, jag ska ta egna....*S*

Snart....ska bara kombinera ihop det med lite andra ärenden i stan tänkte jag.

Puss!
K


Ibland blir en ros finare i svart-vitt


Jag glömmer alltid hur gammal jag är!!

....Japp, en knäpp egenskap, jag vet. Jag brukar liksom lägga till ett år av någon underlig anlednig. Idag hade vi sista personalmötet innan sommaren och Eva (vår chef) har som tradition att hon då delar ut en liten blomma till de som under året har fyllt, eller fyller jämna fem eller tio-år. När hon ropade upp mitt namn, såg jag ut som ett frågetecken och hon frågade "stämmer det inte?" Jag räknade på fingrarna och JO, såklart det stämmer! Jag blir 45 i december, men har hela tiden tänkt att jag blir 46....jaja.


En ros är aldrig fel! Många rosor däremot är fel, för då börjar jag nysa!!!!

Vad har hänt sen sist då? Sista inlägget var jag frustrerad över data-provet, men har fått mail av läraren och hon sa att jag just nu ligger på MVG-nivå. Fixar jag powerpoint så är det grönt. (Och det klart jag gör!!!)

Jag var hos tandläkaren min ,i Onsdags. Mamma behövde inte ens vara i byggnaden....(se där!!!!!) men hon var i närheten. Det var lugnt, Christina satte bara in en fyllning, som jag tappat, så inte ens bedövning behövdes!!!

Nu jobbar jag fredag  och lördag och på tisdag är det sista skoldagen på ett tag......*snyft*

När vi börjar igen i Augusti har vi en lektion och sedan börjar praktiken. Jag ska vara i fyra veckor, på Moheda VC. Det ska bli så skoj, och jag vet ju vart jag ska käka lunch!

Over and out/KJC


Mycket märklig dag......

Dagen i skolan var märklig. Den började med instruktioner och utövande av taktil massage. Härligt avslappnande!!!!
Eftermiddagen, hade vi prov i datorkunskap, rättare sagt Word och Excel. Har hela tiden känt att det skulle kunna vara hur enkelt som helst, iom. att jag faktiskt är ganska haj på allt som har med datorer att göra.

Det hade kunnat vara så enkelt.........om det varit TYST!

Vår lärare sa att de som enbart siktar på att få G, fick be henne om lite hjälp. Men nästan ALLA bad ju om hjälp, HELA tiden......så det var inte tyst en sekund. Koncentrera sig? Hopplöst!!!!!

Jag hann inte med alla MVG-uppgifter på grund av detta och var SJUKT frustrerad, för jag vet att jag kan.

Jag glömde min kofta i salen, och gick tillbaks och hämtade den. Vår lärare  Christina var ensam kvar och såg på mig hur "bitter" jag var. Jag förklarade att det var för att jag vet att jag kan, men inte hann, pga. allt larm osv....

Då säger hon: " Karin, tror du inte jag redan vet det?"
Hon fortsatte: Det här är bara ett prov, där du inte fick rätt förutsättningar, men jag vet redan vilka kunskaper du besitter, så var inte orolig.

Finns det någon kurs jag vill ha MVG i (förutom den jag redan har det i, i Vård och Omsorg) är det Datorkunskap, och jag tor nog att det känns lugnt, men likväl frustrerande........*bummer*

Flydda tidevarv......

Pappa ringde idag och berättade att han blivit uppringd av en avlägsen släkting, som tydligen släktforskat i 10 år. Han hade fått några bilder, som han med mammas hjälp skickade till mig....



Min farfar längst ut till höger, efter Loshultsbranden 1921 (farfar var 18 år då) Halva människan längst ut till vänster är hans bror Hjalmar.



Och det här var tydligens min farfars fars gård i Danmark. Jacob Rasmussen hette han, men när han och min farfars mor flyttade till Sverige, bytte de namn till Jacobsson om jag har förstått allt rätt.....?  ( Annars rättar mamma mig)

Det är kul med rötter....

RSS 2.0