Lite allt möjligt.....

Idag, bestod dagen av jobb, som alla torsdagar.  Strax efter kl 17, kom min älskade morbror Mats hit med en bröllopspresent. Han var ju inte med på bröllopet, för vi ville ju ha ett mkt litet bröllop, och drog gränsen vid föräldrar, syskon (med resp) och barn (med resp).

Men min käre morbror, som jag alltid haft ett speciellt och nära band med, ville ändå gratta oss. Vi fick en sån här!!!!


Dvs en råsaftscentrifug. Bara mata in vad man vill, så får man juice....HÄRLIGT!!!!!!

Tack älskade morbror!!!!!!

Strax efter det kom Bladh o Kitta, med lilla Nina, som vi ska passa i 2½ vecka, när de är i Thailand. Det går hur bra som helst, med Funny o Nina.

En underbar vovve....lite för rund om magen, men med en härlig personlighet!!!!


Funny vill inte att snön ska ta slut!



Hon  verkligen älskar snön...haha.

I morgon em/kväll kommer Nina hit, som vi ska passa...jag ser verkligen fram mot detta!!!

Läggdags nu

Puss!

Ibland så bara måste man......

Japp, det är sent, men jag är ledig imorn, så då FÅR man vara uppe sent.  Den sista timmen har jag haft en "sakna min lillebror-timme"  Jag bara måste ha det ibland.

Jag saknar honom alltid, men ibland måste jag ha det mer konkret, lyssna på viss musik, läsa dödsannonserna, och klippen och störtgråta en stund, för att "få ut det ur systemet....typ"

Det är alltmer sällan, nuförtiden som jag måste göra detta...men ikväll var jag tvungen.

Jag vill förbanna ödet, svära, gråta och förbanna lite till.


Lillebror, jag saknar dig så....


Min hund....envis som synden, men ingen Einstein......

Funny...eller Funny Girl, som hon egentligen heter, ÄLSKAR snö!!!! Hon är väldigt lättmotionerad nu, när snön ligger i drivor. På gårdsplanen utanför, ligger drivorna höga....och det finns två mindre berg efter snöskottning.  Man tar en snöklump, kastar den upp den i ett av "bergen" och Funny tror på allvar att hon faktiskt kan hitta just den snöklumpen, någonstans. Hon gräver och rotar i ett antal minuter, innan hon ger upp....och så börjar man om igen....hi hi.

På tal om hundar....vi ska vara hundvakt i drygt två veckor, till "Nina" som är en Bassert Griffon. Hussen och Matten ska utomlands på semester och deras ordinarie semestermatte, bröt oturligt nog armen och hela resan riskerades att gå om intet, eftersom inga andra alternativ fanns. Men nu ska vi ha hand om Nina och det var självklart för mig att föreslå detta, när jag fick reda på hur det var ställt. Jag känner väl inte "Bladh" och "Kitta" så jätteväl, men jag tycker om dem mycket. Dessutom är de vänner till mamma o pappa, samt stod min lillebror nära. Så självklart vi ställer upp! Jag tycker om att göra människor glada, men förutom det ska det bli mysigt att ha ta hand om henne.

 Så här ser Nina ut.....

Det kommer bli så bra så.....

Tjingeling!




Tack älskade ungar!!!!!!

I Söndags, när jag och Christer gifte oss, fick vi ett "presentkort" av Jessica och Robin, där det utlovades middag och en aktivitet. Detta har vi gjort i em/kväll. Aktiviteten bestod av Bowling......Jag blev hopplöst sist, men skylle faktisk på  att JAG HAR ONT I MIN TUMME! (Efter en vurpa, tidigare i veckan) Riktigt så usel som jag var idag, är jag inte egentligen

.  Det tragiska resultatet....
  Snygga stilar, eller hur??????

Efter Bowlingen, bar det iväg till Robins lägenhet, där mina älskade ungar lagade mat. Under tiden såg vi på en film, samt blev serverade öl.....

 Fylld lövbiff med klyftpotatis, sallad och bearnaisesås....


 Och det smakade mums!!!!!

Mina sötnosar, höll dessutom sams, i stort sett hela kvällen! (hihi) Jessica sa ett  bara ett par fula ord, när Robin råkade bränna henne, genom att öppna ugnen....

Tack mina älsklingar!!!! Det var en underbar em/kväll!!!

Jag älskar er!!!!!


Klumpigast av klumpiga = Karin

Suck........jag vet att jag är klumpig, men ibland får jag bara nog!!! Ikväll, såg jag en så vacker istapp,

Och var tvungen att fota den! För att få rätt vinkel, var jag tvungen att luta mig lite, och HOPPSAN, så drattade jag omkull, o landade på näsan. Det var blod precis överallt..... Efter en kvart, stillade sig mitt näsblod, men jag kommer se ut som en boxare, som gått ett antal ronder!.

Förutom min vurpa, så var jag nyss ute med Funny.....HON älskar snön, ocg gör INGA vurpor!!!!


Nu ska jag sova...annars händer det väl nåt mer dumt ikväll...

Alla Hjärtans dag med bröllop!!

Helgen var underbar….och numera heter jag Karin Jacobsson-Cadbrand.

Dagen D, dvs i söndags, kom Christers bror med respektive, halv 12, med tåget från Stockholm. Corina, André och Tindra var ju redan på plats sen i fredags. Robin var uppe och hämtade sina byxor till sin kostym, som han inte fått med sig på fredagen (Jag hade ju tagit bort några fläckar, samt strukit skjortan åt honom 

Vi hade planerat det så, att gästerna skulle vara på plats strax efter 14.30, jag och Christer skulle komma kl. 15. Tanken var god, och hur mycket tid som helst… MEN…vad hände 14.40? Jag hittade en ”lös” tråd i mina byxor, tog bort den och VIPS hade jag tio cm hål, MITT i rumpan!!!!! Bara att sätta sig ner och paniksy, fem minuter innan vi skulle gå. Vi hann, men visst kom vi dit med andan i halsen! 

Själva ceremonin var vacker. Monica Pihl var vigselförrättare, iklädd sin Värendsdräkt, dagen till ära. Jessica o hennes kompis Andreas, sjöng innan och efteråt. Låten de avslutade med, är speciell, för jag har skrivit texten till den (Andreas har gjort musiken). Inte många torra ögon, vill jag lova!

 

Sen blev det middag på Mandarin Garden för oss alla 15 (16 med Tindra). Massa fina presenter fick vi också.

 

En minnesvärd dag, och jag måste erkänna att jag klär i två ringar på vänster ringfinger…*S*

Lite bilder, som blir större om du klickar på dem....

 


14/2



mer kommer i morgon.....


Jag har så bra smak.....*S*

Idag var jag och CC inne i stan, för att handla kläder, till honom tills på söndag.
Jag erkänner villigt att jag tog över det hela....sorry älskling, men det blev ju så himla bra!!!! (och i ärlighetens namn, virrade du mest runt, innan jag tog befälet....hihi)

Till o med säljaren, "Rami" som jag hade gott samarbete med, när Robins studentkläder inköptes, erkände att det var urläckert....och Rami, säger vad han tycker!!

I vanliga fall, köper faktiskt Christer sina kläder helt på egen hand, men nu var det tvungen att passa till mina kläder med ju....

Hur som helst, jag blev nöjdare än nöjdast...och Christer med...iallafall, så protesterade han inte...*S*

Snart så......

Det går aldrig vara anonym på nätet...

Iallafall inte som "normal" datoranvändare. Det är ju därför man får såååå mycket spam.

Den här bloggen, skriver jag mest som en dagbok, rätt skoj att kunna läsa bakåt, o se vad som hänt, och NÄR saker hänt. Speciellt för mig som inte för några anteckningar i almanacka eller dyligt. Sedan har jag en del läsare också, mest mina vänner, och så släkten med så klart.

Sen är det ett par stycken, som brukar titta in och läsa då och då, som jag absolut INTE begriper varför. Vare sig vän eller familj, snarare tvärtom. Det är löjligt enkelt att spåra och räkna ut dessa personers identiteter, om man har lite datorvana, som jag har.

Men har ni nöje av att "spionera" på en person ni inte uppskattar, så BJUDER jag på det!!

Dyra pinnar.......

Utanför, finns det en häck, som nu vintertid mest består av spretande pinnar. Dagspriset, per meter är 13220 kr!
Iallafall om man har en hund, som sliter loss fem cm av en sådan pinne, så den kilas fast i gommen.

Detta gjorde Funny tidigt i morse. Christer grävde i munnen och gjorde till o med Heimlich-manövern, men icke. Stackars vovven hade panik, slet med tassarna, slängde sig hit och dit och hyperventilerade, så rädd var hon. Så det blev en tripp till djursjukhuset, där en mycket kunnig och underbar veterinär, lyckades få bort pinnen, långt bak i gommen. En spruta smärtstillande och antiflammatoriskt medel, sen var Funny fit for fight igen. 661kr.

Så, dyra pinnar minsann! Dessutom tvingade jag ta ledigt från jobbet med.
Men vad gör man inte för sin älskade hund?


Photo Effects. Japanese Painter

Är du nervös????

De sista dagarna, har ett antal vänner ställt mig den frågan, inför mitt stundande bröllop. Men svar NEJ, jag är inte nervös. Hur skulle jag kunna vara? Det blir ett litet, men vackert borgligt bröllop, jag och Christer har dagen D varit förlovade i fem år, och levt tillsammans fyra år och åtta månader...på ett ungefär

Jag är inte det minsta nervös, men väldigt förväntansfull...

CC, jag älskar dig!!!!!


Shopping med mamma....

Idag, efter våra respektive jobb, plockade mamma upp mig, för en tur till stan och handla kläder till mig, som jag ska ha på mitt bröllop. Alla som känner mig, vet att jag INTE gillar att shoppa.....*S*




Haha, ungefär så kul brukar jag tycka att det är!!

Fast idag gick det ovanligt bra! Kanske för att jag hade med mig mamma som min "personal shopper". Jag stod mest i omklädningsrummet. Överdelen hittade mamma snabbt, och den var klockren. Kärlek vid första ögonkastet! Men att hitta byxor, och ett linne att ha under överdelen, krävde ett antal på och avklädningar.

Var helt röd av värme, innan mamma  (och jag) var nöjda. Så länge har jag inte stått i en provhytt på ett antal år vill jag lova!

Men resultatet blev över förväntan, så det var det värt! Röran jag efterlämnade ska vi inte ens tala om, men jag tror de är vana.



En underbar affär, jag inte ens visste fanns, men se det visste mamma!

Jag måste erkänna, att det var lite skoj att shoppa i alla fall.....hehe. Kanske för att jag inte betalade själv?

Tack mamma o pappa för kläderna, och tack mamma för en trevlig eftermiddag!

Jag älskar er!

Puss!

Så välment, fast det blev bara tokroligt.....

För en halvtimme sedan, stod jag på balkongen o rökte. Bussen från Ljungby, som skulle vidare till Växjö kom, men när föraren skulle svänga in på busshållplatsen, missade hon, pga all snö, en stor sten på vänster sida av bussen, i en rabatt.  Det sa kaboooom, sedan satt bussen ohjälpligt fast. Chauffören försökte backa, köra framåt, men nope. Då rusar en smal färgad ung man fram och ropar : "Ska jag putta?"

Hihi, DET lät kul!

Det tog 20 minuter, en hel del karlar, snöskyfflar och en såg för att få loss bussen...som inte var så fin sedan....

Det märkliga var, att under hela tiden satt passagerarna kvar?

Jaja, man ser mycket från min balkong!


RSS 2.0