Är lyckligt lottad......

Jag vet, jag uppdaterar sällan...men nu gör jag det iaf!

Jag är lyckligt lottad. Jag har två underbara barn,  (jag älskar er!) Världens finaste svärdotter som jag älskar och faktiskt en "svärson"  också, även om det är ganska nytt...men jag gillar honom redan massor!!!

Och så ligger "Farmors prins" i magen på Jannice och väntar på att upptäcka världen om si sådär tio veckor. Jag ska alltid finnas för honom....lilla Maximilian.

 Hade planerat att sticka betydligt mer till honom innan han föddes, men tyvärr satte handleden stopp för det. Nåja, en kofta är klar och tröjan som är på g ska väl kunna bli klar den med. Jag längtar efter den dag vi får lära känna varandra, då jag får gosa ner näsan och riktigt känna bebislukten och veta att jag faktiskt är FARMOR.

Max, du är så efterlängtad!

Övrigt då? Tja, skola, jobb och lite extraknäck.

Desutom haft "utbildning" om Social dokumentation på våra PK, två ggr nu, tredje gången blir Torsdag. Jag gjorde en Powerpoint presentation och det blev nog rätt bra. Har inget alls emot att stå inför en grupp och prata, tvärtom....det är kul!!

Skummeslövsstrand är bokad som vanligt, sista veckan i Maj och BARCELONA är bokad 27 sept-1 okt.   Mer än nice!

Får jag fråga en sak lillebror?

.......firar ni alla hjärtans dag där du befinner dig nu?  Om ni gör det, kan du väl hälsa vår mormor och morfar, vår farmor och farfar samt Lillian och Dagny, och ge dem ett hjärta från mig????

Markus, jag saknar dig så........

RSS 2.0