Älskade lillebror.....

.....nu, idag 30/6 skulle du ha fyllt 35 år

Saknar dig så.......




All systerkärlek till dig Markus.....kan du inte komma tillbaka?????

Det börjar närma sig!!!!

Nu är det bara två veckor tills vi åker till Rom!


Det ska verkligen bli spännande. Kanske påven bjuder på en öl? *S* Nja, påven intresserar mig föga, men jag antar att det finns MASSOR att se! Kameran känns överhettad bara av tanken......



Just nu har jag semester, har haft snart en vecka och ska ha drygt två till.
Livet är underbart!!

Kramen


En underbar helg......

I helgen kom barnbarnen med föräldrar hit till oss.......alltid lika mysigt! De kom fredag em och stannade tills söndag. I fredags åt vi lite gott, matglada småtjejer!!!!






I Lördags åkte vi ut till Lekaryd, till Jessica och Oden. Tindra som tydligen älskar hästar "på avstånd" var inte alls imponerad......hon blev jätteledsen och snyftade "falig falig...."
Maxine däremot ÄLSKADE Oden!




Maxine satt framför Jessica och sa "hoppa, hoppa"....det betydde trava....
Sen blev hon skitsur när Pappa André red, och mamma Corina.....för MAX ville ju rida mycket mer!!!  Det var en sådan härlig syn, lilla Max sken som solen, när hon satt på Oden.

På kvällen grillade vi......Jessica kom då också, samt Sabina. Det var jättemysigt!





Sabina åkte hem till stan, och så småningom skjutsade André in Jessica till stan, och utgång för Jessicas del! (Lyckat har jag hört.....)




Älskade sötunge!



Japp, det var helgen det...Underbart härlig var den!!!!!!!

Kram

Rotfyllning utan bedövning!!!!!!

HA! Det trodde ni inte va? Fast om sanningen ska fram är jag varken så heroisk eller dumdristig, utan tanden var redan "död" alltså kunde jag inte känna någonting i den, enligt min tandläkare. Fast det tog en kvart in i behandlingen innan jag litade på det....jag låg liksom bara och väntade på att det skulle börja göra ont.  Min underbara tandläkare, Christina, som vet om min tandläkarskräck märkte hur jag spände mig, så hon satte på "Lugna favoriter" via datorn och sjöng dessutom med i varenda låt......Tja, det funkade!!!!!

Nu är "rotkanalerna" rensade och provisorisk fyllning ditsatt. Ska göra resten i oktober. Fast den här rotfyllningen berodde inte på ett hål, utan för att en väldigt gammal fyllning, börjat luckras upp och släppa in bakterier, så att det bildas en inflammation allra längst in roten.

Jag är så stolt att jag efter så många år vågar gå till tandläkaren, och att jag har en sån tur att jag har en fantastisk tandläkare, och en fantastisk tandhygienist. Jag tror min rädsla nästan börjar gå över.......tänka sig!!

Sex arbetspass kvar, sen är det semester!!!!!!

Kram/K

En eftermiddag i Lekaryd

Jessica fyllde år i tisdags, och idag firade vi henne ute i Lekaryd. Det blev en mysig eftermiddag med cheescake, presentöppning massa prat och skratt som alltid, samt en riduppvisning såklart! Jessica som cowgirl utan sadel och träns på Oden. Ja, de är fantastiska de två!

Några bilder från dagen, mer finns att kolla på FB och har du inte mig som vän där är detta den officiella länken:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2197578222765.129313.1346523611&l=3c95edf761


Det trodde jag ALDRIG!

Hade någon sagt till mig för några månader sedan att jag skulle ligga i tandläkarstolen och gapskratta, hade jag bara skakat på huvudet.....
jag var hos tandhygienisten idag och tog bort massa dum tandsten och den människan är så rolig, så det går inte att låta bli att just....gapskratta! Kunde nästan tro att jag fått lustgas, så var inte fallet, däremot dubbel dos med bedövning.

Ikväll bär det av till stan, först till Eva, och sen ska hon jag och Sofie gå ut. Ska bli riktigt kul och massa skratt kan jag garantera att det blir.

Todiloo!!

RSS 2.0