Sådan far, sådan dotter....

Idag var jag och mamma inne i stan, för jag behövde lite nya kläder inför bröllopet på måndag, i Gibraltar. Att handla kläder är ju INTE min favoritsysselsättning, men mamma har bra smak och letade raskt fram nåt jag kunde prova.  JAJAJMEN.....det tar vi!

Pappa är likadan, han gillar inte heller att handla kläder. På tolv minuter, handlar han en hel utstyrsel! Yes  man, jag är som pappa!

Det jag fick med mig hem var ett par grön-turkos capri-byxor, en tunika i vitt och grön-turkost, ett vitt linne, ett svart linne, samt en orange härlig tunika, sval, luftig och vacker!

Mamma som är VIP-kund hos B-chic hade 50% på vissa varor, men även med rabatten hade mina kläder gått på ca 1300kr, Jag frågade mamma hur mycket jag blev skyldig, och hon svarade att pappa sagt att de skulle sponsra mig.

Tack älskade föräldrar, ni är bäst i hela värden!!


Ännu en "jobbig" arbetsdag till ända....

Ja, ni fattar ju själva hur jobbigt det är att sitta ute och sola fyra timmar? *hehe* Men jag har faktiskt jobbat tio timmar idag, eftersom jag var på ett ställe till, efter mitt ordinarie pass. Där blev det en timmes skön promenad ute i solen...ja jisses, helt slut är man!
 
Skämt å sido, jag har sagt det förut...vid fint väder, har jag världens bästa arbete! Det känns knappt som ett jobb.

Det hände en sak när jag och J satt utanför Ica, där han gillar sitta när solen skiner. En snubbe jag aldrig sett innan slog sig ner, började småprata, och sen frågade han om vi ville köpa 10 st stesolidfemmor....

När jag "kört iväg" honom, förklarade jag för J vad det var han ville sälja, och J hade mycket roligt åt detta.

"Ser vi ut som missbrukare Karin?" frågade han fnissande

En annan sak, jag har fått så himla bra respons  och mycket beröm över mina Oden-Jessica bilder från igår. Både via FB, och från personer mött på byn idag. Sådana man känner, fast inte så jätteväl, om ni hajar.

Det gör att det blir ÄNNU roligare att fotografera. Samtidigt som jag märker att jag blir bättre för varje gång kameran åker fram, ställer jag ju högre krav på mig själv, men det är ju så det ska vara annars stagnerar man!

Jag brukar nagelfara mina foton efteråt, för att se vad som skulle kunna bli bättre med dem jag inte riktigt är nöjd med, och vad jag skulle kunna gjort annorlunda.

Många hobbys har jag haft, och många har jag slutat med, men fotografering är det absolut roligaste jag gjort, och DEN hobbyn, kommer stanna!!




En dag fylld av liv

När jag vaknade i morse var jag TRÖTT och första tanken var att ikväll blir det tidigt i säng......men nej. Har liksom inte blivit färdig förrns nu. Först jobbade jag, sen hämtade Jessica upp mig för en tur till stallet...och när vi väl kom hem (efter att hon stannat på kaffe hos "Doris" och sen kom hit igen) har vi suttit och fixat med korten jag tog idag. Oden är inte den lättaste att fota....gudarna ska veta att han inte poserar som jag/vi vill....men jag fick till några riktigt bra. Varm om kinderna är jag, efter all sol och mycket nöjd med min dag! Tack min älskade unge, för en härlig eftermiddag!!!!







Fler bilder finns på Facebook....

Godnatt!!!!


En söndag....

Först måste jag bara svära lite över fotbolls-VM.... (morr, och fula ord i kvadrat)  TUR att jag är nygift, och inte har en tanke på att skilja mig....men jag kan tänka mig att många fruar/flickvänner tänker den tanken just nu. Men hallå? 3 matcher per dag? BLÄÄÄÄÄ.
 Fotboll stavas B O R I N G

Hur eller hur, snart har jag semester! Jobbar midsommarafton, sedan ledig två veckor (sen jobbar jag i tre, och har två veckor till). Midsommardagen åker vi till Malaga, för Corina o André ska ju gifta sig på Gibraltar 28/6.

 (MALAGA)

Det ska bli så mysigt så.

 Jessica, Robin och mamma turas om att passa Funny. (Mest Jessica)

Nu väntar sängen snart, jobbar 07.45-20.00 imorrn.

Puss!!!!

Sommar, sommar sommar......tralalalala

När det är så här fint väder, har jag världens bästa arbete! Eftersom båda mina omsorgstagare är riktiga soldyrkare, kan ni ju själva förstå hur dagarna tillbringas! Jag är solbränd! Och detta på betald arbetstid.....nej det kan inte bli bättre! Jag älskar mitt jobb annars också, men på sommaren vid fint väder så känns det inte ens som ett jobb!

I Onsdags hade vi sista personalmötet innan sommaren och vi var på Gemla Viltrestaurang. Himla trevligt, med femkamp och god mat efteråt. Kameran var självklart med. (Säg de gånger jag åker någonstans UTAN min älskade kamera)


Det är så underbart roligt att fota, och jag märker ju själv att jag blir bättre för varje dag.  Innan min systemkamera, tryckte jag mest bara av, men nu tänker jag på ljuset, skuggor, bakgrund och vinklar samt att jag skruvar, rattar och trycker på olika knappar för att få in en bra inställning. Ytterst sällan jag kör med helautomatik.
Däremot märker jag, att jag ibland nästan är miljöskadad...*S* Tidigare i eftermiddags satt jag och kollade på Sandhamn på TV (En realityserie om skärgårdsön med samma namn) och flera gånger tänkte jag: "Det där skulle bli en bra bild", och " hade filmaren stått lite mer åt höger, hade det blivit ännu bättre"...

Men men, så är det väl när man brinner för något. Jag har fått många underbara presenter och julklappar under åren, men min älskade kamera, den slår allt!!!!



Hoppas alla mår lika underbart som jag i det fina vädret.

Puss!

RSS 2.0